За нас

За нас

Izot Computers е магазин за ремаркетирана компютърна техника, собственост на Изотсервиз Пловдив ООД, който е директен вносител и търговец на едро на компютърна техника от 2000 г.

Дългогодишният ни опит в сферата ни позволява да предложим на нашите клиенти перфектната комбинация от проверено качество и достъпна цена.

Какво предлагаме

Какво предлагаме

Наша фирмена цел е да предлагаме на клиентите си разнообразие от висок клас употребявани компютри, лаптопи, монитори, принтери, работни станции, таблети, телефони и аксесоари на водещите световни марки Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Apple, Samsung и други.

Защо да изберете Izot Computers?

Гарантирано качество

Убедете се в тестваното качество на нашите предложения, което екипът ни от висококвалифицирани специалисти проверява ежедневно с помощта на специализиран софтуер.

Право на връщане

Право на връщане

Възползвайте се от 14 дни да решите дали закупеният онлайн артикул е правилният избор за Вас и Вашите нужди. В случай, че не е, можете да разчитате на нашия екип от специалисти да Ви помогне да вземете информирано решение за по-подходящ модел или да Ви възстановим сумата на поръчката.

Доставка

Доставка

Получете поръчката си на най-удобното за Вас място като се възползвате от БЕЗПЛАТНА експресна доставка до адрес за всички поръчки над 400 лв.

Гаранция

Гаранция

За да използвате спокойно своята техника, Izot Computers Ви предоставя до 18 месеца гаранция на предлаганите артикули.
Пламен Богданов

Пламен Богданов

Мениджър продажби

Пламен започва развитието си в “Изотсервиз Пловдив“ още като студент в Технически университет гр. Пловдив, където той изучава “Компютърни системи и технологии“. Дейността му в компанията довежда до създаването на търговски отдел с насоченост към внос и износ на бизнес клас компютърна техника. Неговите умения в бизнес комуникацията и целенасочени усилия позволяват непрестанното разширяване на партньорската мрежа в България и Европа. Умението да се справя безупречно с решаването на всеки казус и способността му за адаптивност към пазара позволяват запазване на растежа и успеха на компанията.

Теодор Богданов

Теодор Богданов

Мениджър софтуерно развитие

Теодор завършва висшето си образование във факултет по „Математика и информатика“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ гр. Пловдив. Успоредно с образователната си дейност започва и кариерата си в „Изотсервиз Пловдив“ ООД, където поставя начало на развитието си като софтуерен специалист. Съвместната работа с търговския отдел на компанията му дава възможност за бърза интеграция и развитие на ключови умения в създаването на клиентски сайт удобен за потребителя. В продължение на дейността си, Теодор създава маркетингов екип, който да се грижи за дейността за клиентското удовлетворение и връзките с обществеността.

Валерий Калчев

Валерий Калчев

Главен Мениджър

Валерий завършва висшето си образование във ВМЕИ гр. Варна и към момента на стартиране на бизнеса през 2000г. има зад гърба си 25 години трудов стаж в търговията с изчислителна техника. Към днешна дата Валерий вече повече от 20 години е част от ръководния екип на “Изотсервиз Пловдив“ на длъжност "Главен мениджър". Неговият опит на ръководни позиции и умения за работа с екип поставя началото на ключови партньорски отношения и му дава нужните умения да се грижи за поддържането на дългогодишните партньорства посредством коректност, професионализъм и доверие.

our team our team