НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерска фирма „Спиди“ до адрес или офис, посочен от клиента.

В случай, че желаете да получите поръчката си с куриерска фирма „Еконт“, можете да го опоменете в коментар към поръчката си.

В случай, че желаете да получите поръчката си лично от нашия магазин, намиращ се в гр. Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 34-А, молим да отбележете това в полето за забележки при финализирането на поръчката Ви.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е два работни дни за поръчки, приети преди 14:00 часа. Поръчки, приети след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

В случай, че населеното място, в което желаете да получите стоката, не се обслужва всеки ден, е възможно да се удължи срока за доставка или да я получите с друг куриер.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

Цената на доставката зависи от теглото и обема на поръчаните стоки и е индивидуално определена. Стойността на куриерската услуга e написана под стойността на поръчката Ви при нейното финализиране.

В случай, че желаете да получите лично поръчката си от нашия магазин, не дължите сумата за доставка.


ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКАТА

Доставката се заплаща заедно със сумата на поръчката, като нейната стойност се добавя към стойността на наложения платеж.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

В случай, че желаете да върнете закупената от Вас стока, можете да го направите в срок от 14 дни, като куриерската услуга е за сметка на клиента.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: