Free shipping for orders over 400 lv. Free shipping

for orders over 400 lv.

Return policy Right to cancel and return your order within 14 days for orders online Return policy

Right to cancel and return your order within 14 days for orders online

Warranty up to 18 months depending on the product Warranty up to 18 months

depending on the product

Shop on instalments UniCredit, BNP Paribas, TBI Shop on instalments

UniCredit, BNP Paribas, TBI

We use cookies to give you the best possible experience on our website. By clicking OK, you agree to our cookie policy. 

Show All News

Мнението на нашите клиенти

Всеки, който държи да притежава една качествено работеща техника...това е мястото. Вече 15 години компютрите си ги купувам оттам. 4 компютъра, 2 сървъра и 4 лаптопа за лично ползване. А закупените за приятели около 30 компютъра през годините.

Любезен и компетентен персонал. Съотношение цена/ качество категорично ЗА качеството. Има много голям избор. И нещата им са хубави. И много ценно е, че ако човек се колебае, му дават съвет кое да вземе, относно целта, за която ще се използва техниката. Много съм доволна! ❤️❤️❤️

Качеството срещу цената е много, много добро, но на първо място искам да похваля обслужването.

Много добро обслужване, изгодни продукти, лаптопи и настолни компютри.

Много добро, обслужване на клиенти, съотношението между цена и качество е страхотно. В магазина работят много вежливи и готини професионалисти! Много съм доволен!

Предлаганата техника е изключително запазена, страхотно обслужване! Благодаря за чудесната машина!


„ИЗОТСЕРВИЗ ПЛОВДИВ“ ООД е компания, която цели да изгражда дълготрайни отношения със своите клиенти, предоставяйки им качествени продукти, с висока добавена стойност и на достъпна цена, от гледна точка на високия им клас на произход. Дейността на компанията включва внос, износ и продажба на дребно и едро на компютърна техника, периферия, смартфони, таблети и др.

„ИЗОТСЕРВИЗ ПЛОВДИВ“ ООД е наименованието на компанията, с което фирмата е регистрирана в Търговския регистър, а брандът е известен на потребителите чрез търговската си марка „ИЗОТ КОМПЮТЪРС“. Компютърната техника е реновирана и маркова, с доказан произход и макар употребявана, е с гарантирано качество и дълъг експлоатационен срок. Всяка една машина от изключително богатия списък с наличности (компютри втора употреба, работни станции втора употреба, лаптопи втора употреба, принтери втора употреба, и др.) е с ясен произход и е задължително тествана от специално назначени служители по контрола на техническото качество. Това е абсолютна гаранция за качество, която компанията трансформира в предоставян гаранционен срок към потребителите, включително и до 18 месеца, което конкурира достойно нереновираната компютърна техника.